HTML Site Map

Homepage Last updated: 2016, October 24
Total pages: 186

57 pages
Listning Konferenslokaler Stockholm | Konferino.se
Konferens i Stockholm. Ett stort utbud av konferenslokaler och möteslokaler är listade. Boka med direktkontakt med anläggningen utan mellanhänder för bäste värde.
Få förslag på upplägget från Stockholms konferenslokaler
Lägg ut er konferensförfrågan i nätverket. Anslutna lokaler lämnar anbud på konferensen i Stockholm. Allt från billiga, enkla möteslokaler till fina anläggningar.
konferino.se | Konferens Stockholm | Munchenbryggeriet
Här på Münchenbryggeriet anordnar vi sedan 35 år konferenser, möten och middagar för 10-2600 deltagare.
Ballroom 12 - 1100 m2 för konferens under Tele2 Arena
Lokalen på totalt 1100 m2 kan delas av i 3 delar. Konferera under Tele2 Arena nära Globen. Biosittning för upp till 750 deltagare. Middag med underhållning för 590 gäster. Senaste tekniken.
Aurora Event- och konferenslokal - i Hagaparken
Konferenslokal och eventlokal inne på Fjärilshusets område som rymmer upp till 300 i biosittning. Möjlighet med seminarier och framföranden från scen. Inrett med segeldukar i tak och ledkannor.
7A Odenplan | konferino.se | Konferens Stockholm
7As stora lokaler har många möbleringsmöjligheter, tack vare ett flexibelt arbetssätt och justerbara interiörer. 100 meter från Odenplan och evententré mot Odengatan.
Nio Rum - Konferenslokaler vid Nybrokajen
Vid Nybroviken med Berzelii park mitt emot och sjöutsikt. Flera olika utrymmen för konferens. Upp till 120 middagsgäster sitter tillsammans. Ett av Stockholms bästa lägen.
7A Strandvägen | konferino.se | Konferens Stockholm
VID NYBROVIKEN ligger 7As mest eleganta konferenslokaler, med vackra interiörer, högt i tak och inspirerande utsikt. Konferensutrymmen för olika storlekar på grupper.
konferino.se | Konferens Stockholm | Essinge Konferenscenter
Essinge Konferenscenter är en komplett anläggning med hörsal, utställningsytor, och många grupprum
konferino.se | Konferens Stockholm | City Konferensen
City Konferensen på Malmskillnadsgatan erbjuder en central konferensanläggning med flera konferenssaslar i olika storlekar. Upp till drygt 200 gäster i biosittning
Clustret Gamla Stan | Konferenslokal | konferino.se
Konferera i en exklusiv etagevåning på 355 kvm med trägolv och 4 meter i takhöjd som ligger på den mkt centrala adressen Skeppsbron 44. Fantastisk utsikt över Stockholms inlopp.
Operaterrassen - Konferens vid Kungsträdgården
Konferens centralt i Stockholm vid Kungsträdgården. Utsikt över Slottet, Riksdagshuset och Stockholms ström. Två huvudsaklika konferenslokaler, själva Operaterrassen samt Rotundan. Upp till 300 konferensgäster och 350 lunch- eller middagsgäster.
Borgila vid Söder Mälarstrand / För event och konferens
Borgila erbjuder en båt vid Södermälarstrand för konferens.
konferino.se | Konferens Stockholm | Bygget
Centralt vid Norrlandsgatan i Stockholm City ligger Bygget. Klassisk funkis som sig bör i gamla, rivna klarakvarter. Konferera upp till 180 i biosittning.
Folkungakyrkan på Södermalm - Konferens i Stockholm
En av Stockholms pärlor! Konferens för upp till ca. 300 deltagare i biosittning. Modern teknik. Allt är inrett med fantastisk finish. Matsal för lunch, fika och mingel mellan konfererandet.
konferino.se | Konferens i anläggningen Venue 81
Venue 81 är en eventlokal som med fördel används för konferens, produktlanseringar eller som showroom. Centralt i Stockholm som tilltalar era gäster.
konferino.se | Konferens Stockholm | Blue Charm
Konferera på charterbåten Blue Charm. Ligg vid kaj eller låt båten ta er grupp ut i skärgården eller mälaren.
Haga Forum - Konferens och festvåning i Hagaparken
Konferens i Solna och Hagaparken. Precis på gränsen till Norrmalm. Konferenssällskapet får Hagaparkens natur och Brunnsvikens vatten väldig stadsnära. Möjligt med roliga aktiviteter i parken.
Docklands - konferenslokal och festvåning i Finnboda
Konferens upp till 40 gäster i Finnboda Hamn. Lokalen hänger över vattnet! SL-båt stannar 10 meter från lokalen! Kombinera med lunch och fest.
Eatery i Nod-huset i Kista - Konferens och middag
Eaterys fest- och eventlokal på plan 2 kan hyras för konferens för upp till 70 deltagare. Gångavtånd från T-bana Kista i norra Stockholm. Möjlighet finns för större bankettmiddagar för upp till 540 gäster.
konferino.se | Konferens Stockholm | Flottsbro Värdshus
Konferera i naturskön miljö på Flottsbro Värdshus. Utöver 3 konferenssalar finns skidbacke, restaurang och en mängd aktiviteter.
Lavalhallen för konferens och event i Nacka
Gammal motorfabrik i Nacka med rustika tegelväggar. Moderna inredningsdetaljer i metall och glas. Travers i taket. Upp till 250 deltagare i biosittning samt upp till över 300 middagsgäster. Nära till Station på Saltsjöbanan med promenadavtånd.
Magasin 9 i Frihamnen Stockholm | konferino.se
Magasin 9 är Stockholms närmaste och största eventhall med sina 2400 kvadratmeter eventyta. Inte nog med det ligger den 30 meter från hamnkanten med en läcker utskikt över vattnet.
konferino.se | Konferens Stockholm | Magasinet
Magasinet är en modern och rå lokal insprängd i berget under Munchenbryggeriet. Relesefester, produktlanseringar, alla typer av konferenser.
Villa Elfvik Strand - Konferens, restaurang och logi - Lidingö
Konferensanläggning vid vattnet på Lidingö med sjöutsikt från matsal. Även möjlighet till övernattning. Event med full service kan ordnas. Brygga finns om ni tar båt. Perfekt för företagseventet.
Pier 16 - Konferens och festvåning - Hotell - Lidingö
Spektakulära ytor för event, konferens upp till 150 deltagare på Lidingö. Lokalerna ligger precis vid havet med ångbåtsbrygga och flera gästplatser för mindre båtar. Härlig utsikt över Stockholms inlopp.
Myntkabinettet med Myntkrogen - konferenslokaler
Vid slottsbacken mitt emot slottet. Intrycket av lokalerna börjar med en fin innergård som även passar för mottagning och event. Hörsal för max 72 deltagare samt Flygelsalen för max 120 i biosittning kombineras med några mindre grupprum. Bra middag- och festmjligheter med Myntkrogens matsal.
konferino.se | Konferens Stockholm | Mälarsalen
Mälarsalen i Munchenbryggeriet på Södermälarstrand med angränsande salar är stora och ljusa lokaler som ligger högst upp i huset på sjunde våningen.
Peder Muur - möteslokal, konferenslokal, festlokal
Källarlokal för möten och konferens på Subrunnsgatan 25 nära Odenplan. Passar för enklare möten eller återkommande möten där flexibilitet är det viktiga. Här kan kund styra själv över mat, dryck samt hålla i sin egen fest efter mötet.
konferino.se | Konferens Stockholm | Sjö och Land
Sjö och Lands flytande konferens- och festlokal vid strandvägen. Ett okonventionellt konfererande i perfekt miljö för att stimulera tänket.
En Trappa Ner - konferenslokal - T-bana Hötorget
Centrala 1800-talsvalv för konferens och fest. Flera separata utrymmen för att dela upp sällskapet, mingelyta, bar, matsal. Möjligt med egen mat och dryck.
Sjöstadens Festvåning - för konferens och möten
Alldeles vid Sickla rondellen i Hammanby Sjöstad. Perfekt för återkommande möten där det krävs en prisvärd, flexibel möteslokal. Konferera, ha kurser eller utställningar. Perfekt för konferens i Hammarby Sjöstad.
konferino.se | Konferens Stockholm | Skyddsrummet
Skyddsrummet ligger insprängt i berget på Södermälarstrand. Upplev en annorlunda konferensmiljö!
Steninge Bruk - Konferens - Sigtuna
Stenlada för konferens i Sigtuna med ett övre eventplan och en restaurang på nedre plan. Ett 500-tal deltagare placeras bra i biosittning med scen. Restaurangen rymmer runt 300 gäster.
konferino.se | Konferens Stockholm | Winterviken
I vackra Vinterviken, Gröndal, endast minuter från Stockholm city ligger Alfred Nobels gamla dynamitfabrik byggd 1891. Nu en lokal för konferens, event och fest.
Ambassadeur för konferens och event, Stureplan
Centralt på Kungsgatan 18 ligger Ambassadeur. Ett utmärkt alternativ för konferens med biosittning upp till 220 deltagare. Perfekt när ni riktar er mot deltagare som rör sig runt Stureplan. Med permanent scen och utmärkt tekniksystem passar den speciellt krävande presentationer och föredrag.
Camarillo möteslokal / konferenslokal / eventlokal i City
Nära T-bana Rådmansgatan. En lokal för alla typer av event när deltagarna ska kunna ta sig enkelt kommunalt. Upp till 60 i biosittning. Bra utrymme för utställning eller aktiviter så som olika kurser.
Piren Evenemang - Konferens och event i Finnboda Hamn
Vid Stockholms inlopp med en 100 meter lång pir ut i havet ligger Piren Evenemang. 3 st. konferens- och eventytor. Utöver tegelbyggnaden i 2 plan finns en grottsal med stora takkronor. Upp till 310 deltagare sitter i biosittning.
Rosendals Wärdshus - Konferens på Djurgården
Härlig atmosfär på Djurgården för konferens. Här kan ert sällskap njuta omgivningen och god mat i samband med er konferens. Även aktiviteter så som brännboll och kubb.
Eric Ericsonhallen konferens på Skeppsholmen - f.d. Skeppsholmskyrkan
Hyr Eric Ericsonhallen – Galor, middagar, visningar, konferenser, stämmor, vigslar, begravningar och minnesstunder tillhör de evenemang där Eric Ericsonhallen uppfyller kraven på läge och lokal särskilt väl.
Eventhuset konferens- och eventlokal
Flexibel eventlokal i Hägersten. Nära Midsommarkransen t-bana. Hit kan kunden ta med sin egen dryck och mat och lägga upp sitt arrangemang som önskat.
Farsta Gård - Konferens och event i Farsta
Farsta Gård är naturskönt placerat med härliga omgivningar och stora kringytor söder om Stockholm. Vi erbjuder ett 10-tal konferenslokaler samt en större eventsal för t.ex. middag. Stor innergård för aktiviteter och event sommartid
Fjärilshuset i Hagaparken - Konferens och event
I Fjärilshuset och Haga Ocean finns ytor för konferens och event som slår det mesta i Stockholm. Placeringen i Hagaparken i Solna ger bra möjligheter för aktiviteter och tält utomhus.
Gamla Stadsportsvalvet - Konferens källarvalv i Gamla Stan
Gamla Stadsportsvalvet består av 2 valv. Det största passar för biosittning upp till 80 deltagare. Kringytor finns för mingel och fikapauser.
Historiska Museet - Konferens på Östermalm i vackra lokaler
På Narvavägen med gångavstånd från Östermalmstorg eller Karlaplan. Lokaler av olika karraktär. Pampiga Barockhallen tar upp till 300 deltagare i biosittning. Modern teknik, aktiviter, eventmöjligheter kan erbjudas.
Kastellet - Konferens på Kastellholmen
Består av flera mindre konferensrum i Kastellet, själva borgen på kastellholmen. En marinhistorisk miljö med utsikt i 360 grader. Eventmöjligheter finns med Fartyget Segelkronan samt en rejäl borggård som kan tältas in.
Kolskjulet på Kastellholmen - Konferens och event
Konferenslokalen är ett topprenoverat gammalt kolförråd längst ut på Kastellholmen. Det sjönära läget bjuder in till vattenaktiviteter. Konferera upp till 120 deltagare i biosittning.
Konferens i Konstnärshuset - Konferens och festvåning
Kulturell miljö ett stenkast från Stureplan. Alla får hyra Konstnärshusets lokaler (inte bara konstnärer). Passar för konferens med upp till 150 pers. i biosittning eller för utställning. Festvåning finns med flexibla möjligheter med t.ex. egen catering och dryck.
konferino.se | Konferens Stockholm | Kulturfyren
Kulturfyren, mindepartementet lämpar sig fint för t.ex. mindre konferenser, kick off, workshops
Meeting Room - Konferens och event på Kungsholmen
Stor konferenslokal med många möjligheter på Kungsholmen. Nära Fridhemsplan T-bana. Flera mindre konferensrum samt en stor eventhall. Perfekt anpassat för konferens med befintlig teknik och anpassningsbar för olika typer av event.
konferino.se | Konferens Stockholm | Nyckelvikens Herrgård
På Nyckelviken kan man konferera i unika miljöer med allt från Sjövillan om 250kvm som ligger invid vattnet till Biljardflygeln vid spegeldammen och Stora Nyckelviken.
konferino.se | Konferens Stockholm | Sjöfartshuset
Sjöfartshuset i Gamla Stan erbjuder flera konferenssalar samt ett förstklassigt kök. Lokaler i gammal, klassisk stil.
Stockholms Vinkällare - Konferens med egen dryck
Lokal där maten och drycken står i centrum vid konferens. Här ordnas affärsluncher med eller utan konferens. Kvällsmöten med provningar där kund kan ta med sina egna viner. 3 olika konferenslokaler varav 2 kan sättas ihop för upp till 80 deltagare.
Kungsvalvet - Konferens på Kungsholmen
Konferenslokal för mindre grupper. Aktivitetscenter i lokalen för roliga aktiviteter. Perfekt centralt läge på Kungsholmen.
Hjälp med marknadsföring av Konferenslokaler
Öka konverteringen av konferens och event till festvåningen med smarta och säljande verktyg från bokalokal.se. Vi levererar till eventlokaler i hela Stockholm.
Site Map Page 1 - Generated by www.xml-sitemaps.com
Om Cookies
Läs om cookies på konferino.se.
    
3munchen5 pages
pdf-oversiktA.pdf
pdf-oversiktB.pdf
pdf-350-oar.pdf
pdf-400-bio-utstallning.pdf
pdf-800-bio.pdf
    
3ck9 pages
pdf-156-oar.pdf
pdf-180-oar.pdf
pdf-200-lb.pdf
pdf-128-skol.pdf
pdf-203-bio.pdf
pdf-108-kombo.pdf
pdf-bio-lunch.pdf
pdf-oxen93scen.pdf
pdf-oxen140.pdf
    
3cgs6 pages
pdf-50-bio.pdf
pdf-100-bio.pdf
pdf-80-skol.pdf
pdf-80-lb.pdf
pdf-80-oar.pdf
pdf-120-lb.pdf
    
3borg6 pages
pdf-oversikt.pdf
pdf-biosittning.pdf
pdf-80_oar.pdf
pdf-90_oar.pdf
pdf-96_lb.pdf
pdf-104_lb.pdf
    
3bygg12 pages
pdf-oversikt-A.pdf
pdf-oversikt-B.pdf
pdf-utstallning.pdf
pdf-mingel-uppe.pdf
pdf-180-bio.pdf
pdf-20-lb.pdf
pdf-144-ru.pdf
pdf-144-ru-scen.pdf
pdf-192-lb.pdf
pdf-80-ru-uppe.pdf
pdf-96-oar-uppe.pdf
pdf-136-lb-uppe.pdf
    
3v8112 pages
pdf-oversikt1.pdf
pdf-oversikt2.pdf
pdf-200bio.pdf
pdf-220-bio.pdf
pdf-massa.pdf
pdf-60-konf-oar.pdf
pdf-mingel-hela.pdf
pdf-mingel-uppe.pdf
pdf-168-lb.pdf
pdf-270lb.pdf
pdf-240-kuber.pdf
pdf-300lb.pdf
    
3bc3 pages
pdf-oversikt-nere.pdf
pdf-68-oar.pdf
pdf-96-lb.pdf
    
3dock5 pages
pdf-oversikt.pdf
pdf-konf-42.pdf
pdf-80-lb.pdf
pdf-56-runda.pdf
pdf-110-lb.pdf
    
3m97 pages
pdf-oversikt.pdf
pdf-bio-500.pdf
pdf-bio-podier.pdf
pdf-bio-middag-1000.pdf
pdf-oar-500.pdf
pdf-solfjader.pdf
pdf-langbord.pdf
    
3mag6 pages
pdf-oversikt.pdf
pdf-oversiktB.pdf
pdf-125-bio.pdf
pdf-80-buffe.pdf
pdf-144-oar.pdf
pdf-210-lb.pdf
    
3mynt7 pages
pdf-oversiktB.pdf
pdf-oversiktA.pdf
pdf-110-oar.pdf
pdf-120-lb.pdf
pdf-84-krog.pdf
pdf-mingel-flyg.pdf
pdf-mingel-krog.pdf
    
3ms4 pages
pdf-oversikt-vaning.pdf
pdf-400-bio-mingel.pdf
pdf-336-lb.pdf
pdf-350-oar.pdf
    
3pm5 pages
pdf-oversikt.pdf
pdf-30-stor-o.pdf
pdf-48-oar.pdf
pdf-60-lb.pdf
pdf-87-lb.pdf
    
3sol5 pages
pdf-42bio.pdf
pdf-mingel.pdf
pdf-48lb.pdf
pdf-60lb.pdf
pdf-56oar.pdf
    
3entra8 pages
pdf_48_lb.pdf
pdf_64_lb.pdf
pdf_72_lb.pdf
pdf_80_lb.pdf
pdf_100_lb.pdf
pdf_124_lb.pdf
pdf_150_lb.pdf
pdf_162_lb.pdf
    
3ss9 pages
pdf-oversikt.pdf
pdf-70-bio.pdf
pdf-60-lb.pdf
pdf-66-lb-tvar.pdf
pdf-70-oar160cm.pdf
pdf-84-runda120cm.pdf
pdf-96-h.pdf
pdf-136-lb.pdf
pdf-mingel-buffe.pdf
    
3sr4 pages
pdf-92-h.pdf
pdf-96-oar.pdf
pdf-104-oar.pdf
pdf-154-lb.pdf
    
3amba6 pages
pdf-bio-amba.pdf
pdf-mingel.pdf
pdf-100-lb.pdf
pdf-140-lb.pdf
pdf-200-lb.pdf
pdf-248-lb.pdf
    
3cam2 pages
pdf-60oar.pdf
pdf-112lb.pdf
    
3pir8 pages
pdf-oversikt3.pdf
pdf-oversikt1.pdf
pdf-oversikt2.pdf
pdf-224-oar.pdf
pdf-mingel-bergrum.pdf
pdf-300-bio.pdf
pdf-354-lb.pdf
pdf-96-bergrum.pdf